måndag 6 juli 2009

Bv


Mjao, först sjukgymnasten, så det bar av till barnhab.
fick göra situps och armhävningar, springa lite, grejer med bollar och plocka med småsaker plus testa min balans, dom har skickat remisser lite hit och dit känns det som,
och allt verkar lite rörigt men det klarnar nog upp sig snart skulle jag tro.
olivia är i sverige, värmland, karlstad, hemma hos sig.
och i morn är hon i forshaga, och då mina vänner, ska jag sova hos bruden, det kommer bli great!
känns som om hon vart borta i 99999 år eler ngt.
Hur som helst, skulle ha vart med magnus idag, men hade lovat silje så det blev att leka med den filijoxen. Otroligt saknad kan jag lova att hon har varit.

hmm, var på bergvik en snabbis med mami, hittade ed hardy love and luck, som ni mer än gärna kan få köpa åt mig (a) Finis tröja jag har på bilden va? fick den på höljes, vi gillart !(y)

yo mannen !

har inte skreve på hela helgen men men , i lördags blev det höljes, Skitkul, magnus följde med också:) fanns massa äckliga fulla gubbar där, menmen, kul vare somfan. vi åkte typ 8 på morgonen och kom hem vid 8-9 på kvällen, så drog vi till magnus, så mötte vi anton och linus, köpte pizza och drog hem till magnus, sen så sov alla där, jao :)
nu är jag trött som ett as, ska snart iväg till sjukgymmnasten, jag dör vad tråkigt. har asont i magen så jag vet inte om jag orkar göra någonting sen.
Håkan hellström är bäst förövrigt.
min man min man min man min man <3
och snart kommer min älskade olivia löved hem.
en av dom bästa vännerna i världen jag lovar.<3