fredag 10 juli 2009

like i don't mean nothing

Från och med nu ska jag jag ändra på mig. Jag ska bli bättre på alla sätt jag kan, jag ska börja träna, och börja plugga, jag ska sätta upp mål och jag ska nå dom. jag ska finnas där för mina nära och kära hela tiden, i hopp om att jag får samma tillbaka, Jag ska sluta göra mina föräldrar besvikna, även om det blir svårt, jag ska sluta med alla dåliga vanor, och skaffa mig bättre, jag ska fånga upp dom stora intressena jag hade för bara några år sedan, Jag ska ägna mer tid åt min familj, för jag visar alldeles för sällan hur mycket dom betyder för mig, jag älskar er ! Jag ska lära mig att prioritera, vilket kommer bli väldigt mycket nyttigare för mig, jag ska sluta äta en massa godis och alltför dålig mat så ofta som det blir att jag gör. jag ska springa, långt långt långt för att få bättre kondition, jag ska bli nykterist, jag ska bli hur tråkigt som helst och sätta skolan framför allt..

jag ska satsa så högt jag kan, jag ska göra min omgiving stolta, försöka.. Jag ska bli så nära perfekt jag kan bli. Och allt ni behöver göra, är att titta på och se resultat

Nu ger jag upp.


Jag kan inte städa, jag städar och städar men det blir ingen skillnad.
Har vart ner och hämtat en iskall pepsi light och ska lägga mig och mysa och läsa Twilight som jag köpte häromdan. filmen är ju underbar, och eftersom böckerna oftast är bättre än filmerna,
så ger jag boken en chans:) ska spara hop pengar till en digitalkamera, har förbrukat två stycken på ett år nu, Illa. Den första blev ju snodd, en annan gång så blev jag vääldigt arg för någonting, så jag slängde min väska i väggen, måste lära mig att man inte gör så då min victoria beckham parfym hade gått sönder så det var parfym i hela min väska, plus att min älskade kamera nr 2 fick en hård smäll så displayen har alla färger man kan tänka sig, och självklart täcker inte försäkringen det. Men som man brukar säga, That's life.
Saknar min stora syster johanna något så fruktansvärt också, inte alls kul.
och Silje åker till mallorca på söndag, vissa har ju tur att slippa pissvädret här hemma, hoppas hon får en trevlig vecka, !:) förövrig älskar jag twiggy, en a v dom vackraste människorna på jorden tycker jag, lätt.
pussss

I am confident, but I still have my moments.
Baby, that's just me.
I'm not a supermodel I still eat at Ronald's Baby,
that's just me.

inte kul,


börjar komma in i en sån där depp period igen, ge mej lite solsken, och någon liten kram så kanske det börjar kännas bättre.
Åkte ifrån Julia, och åkte till storasyster Alex och hjälpte henne packa upp lite saker i det nya huset, har aldrig vart inne där förut, men det kommer nog bli väldigt fint när dom blir klara.
kommer vara där några timmar om dagen och hjälpa till, får 1000 kronor på fredag, lite mindre depp när jag tänker på hur mycket jag ska köpa för dom , hihi.

Har egentligen ingen aning om varför jag bloggar, kanske för att ha någonstans "att skriva av" mig på, hmm.. jag vet inte, tycker i allafall att det är störande när jag inte kan se hur många som läser, men med tanke på hur många kommentarer jag har , (ingaalls nästan) så får jag väl anta att det inte är så många. Nästa lördag tänker jag åka någonstans, får se om det blir Stan, och sova hos någon där en natt eller två, elelr mellerud kanske några dagar, eller kanske göteborg? det vore ju att komma bort ett tag.

hmm, nu ska jag ta ett städryck tror jag, hade tänkt att gå ut och springa en sväng men jag måste göra något åt mitt rum.. haha somvanligt.

skriver nog mer sen, pusss

Fredag


just ja, det är ju fredag idag, blir bara att ta det extremt lugnt, då jag är alldelesför trött för att hitta på någonting stort. Kanske ska sova över med strykjärnet en natt till, om inte hon ska till stan och hälsa på en kompis i morgon. Får se hur det blir !
Min syster och hennes pojkvän rickard har köpt hus och idag får dom börja flytta in.
Rickard ringde förut och erbjöd mig sommarjobb, skia jävla till att städa och så, får 100 spänn i timmen så det är ju absolut värt pengarna!, känns great att få lite cash.
Så fort jag får tid ska jag ringa Anna (min faster) och höra om jag kan komma dit snart. vore härligt att få komma i från forshaga!
Dom bor ju i floda så det är bara att ta tåget in till göteborg, och köpa nya kläder osv för mina inkommande cash, me likie! :')
hade vart kul och gått på Gothia cup discot och så, men det känns inte som det blir någonting med det. Menmen, thats life !
kolla in magnus blogg förövrig, http://www.orreone.blogspot.com/

14.16

damn, jag känner mig lat, klockan är kvart över två ch vi ligger orörda i julles säng. haha
stackars kille som vi höll påmed på facebook igår, förlåt jonathan eller vad du hette.
kan ju meddela att jag har en ny identitet då jag heter Romeo. haha.
nejdå. men idag blir det slappis, kommer nog bli great.

Åh,på tal om något helt annat, jag som har klagat på Michael Jackson hysterin, och bara tyckt att dom ska lämna familjen ifred. Igår satt vi och kollade på youtube, och då hittade vi faktiskt en video som fick mig att gråta, kolla http://www.youtube.com/watch?v=OT8h-XA2efo .
Michaels dotter Paris håller tal, man blir ordentligt rörd kan jag säga på engång, eller jag i allafall.

Godmorgon


En natt med julia då, satt och kollade bloggar, ha ha och det tar ju en stund med tanke på att det är några stycken man tillsammans följer. När vi la ifrån oss datorn var klockan runt tre kanske,

då vi gick ner och borstade tänderna, och sedan gick upp, och såg på step up som jag aldrig hade sett tidigare, bra var den verkligen. Julia somnade dock väldigt tidigt in filmen, och jag kommer inte ihåg om jag såg klart den eller inte, men jag såg långt in på slutet i allafall, det vet jag :)


Ramlade ur sängen också, förstår inte riktigt hur det kunde gå till med tanke på att tjejen nästan har en dubbelsäng ? menmen, heter man Jessica Forsell så lyckas man med allting antar jag :)

Ha ha började skratta mitt i natten för mig själv då Julia började låta som ett strykjärn, Ni vet det där pysande ljudet som kommer ? enda skillnaden var väl att det inte kom ånga ur Julia, dock är hon förkyld stackarn, så det är förklaringen.. : )


Nu ligger vi här i hennes storasäng, med morgonfrill, sovkläder, osminkade, med varsin laptop,
datanördar är vi i allafall. Vill ha en besöksräknare här i bloggen men det funkar inte, skulle ju vara kul att se hur många besökare man har, menmen.
Kolla in Julias blogg, www.julialindblad.blogspot.com

minnen

Sitter och as garvar tillsammans med Julia, ingen har nog sådana oslagbara minnen som oss, ska nog dela med mig lite av dom, även om ni kanske inte har lika roligt som vi, det är ju ändå minnen. okej,. börjar nu då
När vi var små och alltid hade samma kläder, ringde varandra varje kväll och gjorde upp vad vi skulle ha på oss dagen därpå, ha ha .
när vi fick sovaöver förbud för att vi alltid tjafsade.
när Julias lillebror slängde en stekpanna i huvudet på henne, vet ni varför ?
för att hon sa att Fiskbullar var kattmat, sen blev Julias pappa arg på henne.
dagen efter åkte vi till liseberg, och jag vågade inte åka någonting så jagvar med hennes lillebror och åkte kolorado eller vad den heter, jag kommer också ihåg när vi sov över hemma hos mig, och jaghade ett berg utan för mitt sovrumsfönster där jag sa att det brukade springa en lodis om nätterna och titta in i mitt fönster, Julia blev så rädd så hon sov mellan mina föräldrar.
också kommer jag ihåg när jag spydde på hennes köksgolv, äckligt var det.
en gång bråkade vi så otroligt mycket så vi slog varandra så hårt vi kunde, det slutade med att vi försökte ta livet av oss och min mamma fick "rädda oss" och bjuda oss på saft och bullar för att vi skulle bli sams, saft och bullar kunde lösa alla problem mellan oss förr i tiden, julia var på mitt dop och hon stod och träade på att skaka hand framför spegeln i flera dagar innan.
hihi, jag kommer ihåg när vi skulle åka in tillstan första gången sutan någon vuxen men du vågade inte gå på bussen, så jag tog med emma istället (A)

vi har gjort en hel del sjuka saker tillsammans, och en heldel kan jag lova är alldeles för pinsamt för att skriva här., men en sak ska ni veta om henne, hon är en underbar barndomsvän som alltid finnskvar och ställer upp för en, och hon har en otroligt underbar röst och har alltid älskat att hålla på med sitt utseendem hon är bra på alla sätt.