lördag 11 juli 2009

kvällen


Mamma och pappa, rickards mamma och hennes kille var här och hjälpte till under dagen, måste säga att det har varit skönt att umgås med min familj vilket tycärr inte blir av så ofta. Nu är klockan ungefär fem i tolv, Elin och hennes kille har vart här, eller ja elin är kvar. Har fikat och druckit cola, nu tror jag dom ska göra ett sista ryck i badrummet innan vi sätter på en film eller något. Om jag får som jag vill, så blir det nog Dolans Caddilac av stephen king, Har läst några av hans böcker och dom går inte att slita sig ifrån, me likee! bokmal som jag är har jag läst 300 sidor ungefär i twilight, vilken bok.
en annan bok som jag gärna vill läsa är "man är inte så klok när man är 17 år", Elin tipsade mig om den och den verkade väldigt bra, handlade om en tjej som fått reda på att hon hade HIV.
ucsh!, Nej nu får jag ge mig med att skriva om böcker, ska ta tag i en svenska uppgift som vi hade också, ska försöka fixa den innan skolan börjar så slipper jag ta i tu med den då.
Annars är det mesta på topp just nu för stunden och det känns verkligen bra.
Nu ska jag jobba lite mer, fixa i köket tror jag, kanske kanske kanske skriver mer sen om jag får tillgång till datorn, ska upp tidigt i morn med ! puss så länge


btw så saknar jag min Penny otroligt.

Hos storasyster


Sitter i en fotölj och chillar, ska ta mig en kopp kaffe så ska jag sätta i gång att hjälpa till igen, har suttit och läst twlight en sväng, och det gör ont i mig att behöva slita boken ifrån mig :(
ikväll blir det ta det lite lugnare och knaske se på film, det kommer nog bli mys, hennes kompis elin kommer hit en sväng också blir nog toppen. nej nu ska jag packa in kläder o en garderob, pusss sålänge !
Benjamin på bilden, är han inte söt ?

börjar vända-




Well, mitt humör börjar vända. ska sova i syrrans nya hus med henne i natt, Rickard jobbar natten så vi blir ensamma. Dom glömde ju att hämta upp mig på väg in tillstan smartheads, så jag sitter här och väntar på att dom ska komma tillbaka. det regnar ute, men jag behöver inte sova hemma i allafall :) jag är trött som ett as och det regnar ute, men känner att jag behöver slita mig loss från det dåliga tänkandet ett tag :)




förövrigt så råkar audrey hepburn vara världens snyggaste människa. Lånade frukost på tiffany och en prinsessa på vift av farmor för ett tag sedan,
så otroligt bra filmer så det finns inte,
finns ingen som är så vacker som hon, inte vad jag sett hittils i allafall

Skitdag

ännu en skitdag idag. Vaknade av att en viss kom in på mitt rum och klagade sönder, sen kollar jag ut genom fönstret, vart fan är solen? Piss dag, verkligen.
Hur som helst kommer Alex och ska hämta mig snart, vi ska åka in till stan och köpa målarfärg,
så blir det väl att hjälpa till en massa med annat. Senare har jag ingen aning om vad det blir,
kanske att jag är med ngn, kanske fest, kanske bara vara hemma. who knows, dagen kommer suga hårt i allafall. Ge mig solsken och en kram har jag sagt så är jag nöjd sen, eller i allafall mer nöjd en vad jag är nu. r så gringig på en viss jävla idiot, är glad att vi inte har någon kontakt överhuvudtaget.. jag förstår inte Hur hon tänker och hur hon kan snacka så mycket skit som hon gör, idiot, blir så trött på allt !

nej nu

är jag inte snygg i glasögon,? ha ha, nej kanske inte dom hära men jag ser jävligt smart ut om jag får säga det själv, ska snart till optikern och kolla synfel, så vem vet, kanske bäst att man vänjer sigx) Nu ligger jag och lyssnar på johnny Cash och ska lägga mig och sova ungefär när som helst, om jag kan det vill säga, vore bra med tanke på att jag ska hjälpa syrran med flytten i morgon med, aja , skrver mer i morgon, pusspuss