lördag 18 juli 2009

Lyckat

Sitter hos Tjolivia, äter majs keso och toast. Ikväll blir det grillning, kommer bli great!
Jag Olivia Mathildaoch jossan har nyss coolat oss och åkt skateboard vid skolan, som alla coola grabbar gör! Ska hem till mig sen efter maten, hämta kläder och smink och sånt förikväll.
får se vad det blir, vi ska grilla regnbågs lax och äta keso och majs,blir kanske ingen BJ ikväll, snyft;* Menmen, dom senaste dagarna har vart great! ska nog sova här i natt med:(a

Mys

kolla in schmölan!
Sover hos ollebolle i natt med. Vi har suttit och letat Raggningsrepliker i hopp om att hitta den stora kärleken, eller inte. Just nu är hon och umgås med sin toalett. men när hon kommer tillbaka ska vi se på en film. Hon lovade att göra en smoothie åt mig om jag tog bort en bild på henne på min bilddagbok, men gjorde hon det? Nej. Men det är klart, är ju skyldig henne två gentjänster då hon fick hämta ett ritblock och en penn åt mig i gårkväll/natt.

Vi är lite sjuka hon och jag kan man väl säga, men det får ni leva med.

Hon är en ängel som har rammlat ner från himmelen, olyckligsvis så landade hon på snoken vaaaa. Nej då, cheeseballen är great. Nu ska vi se på what happends in vegas, Skulle ju få välja film men det fick jag ju inte :) Men det är lugnan alltså, shieeetmannen lixxshit.

Nu vlir det den där kommedin, puss så länge.


Btw, gillar ni falukorv?:)